Kastriot Tusha & Manjola Nallbani - Balli i Oxhakut

PRODUKSIONI DEA 5 020 subscribers

" Baza e parë e UÇK-së" Heronjtë: Hakif Zejnullahu , Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Ilir Konushevci Baza e parë e UÇK-së gjendet në fshatin Lladoc, Komuna e Podujevës.